Genomtänkt innovation

En del innovationer lyckas, andra misslyckas. En del fastnar vi för och behåller, andra försvinner. Vi är redo för den nya utmaningen. Men när vi gör nya saker gör vi dem på rätt sätt. Därför har vi funnits i 180 år.

Nytänkande löser problem

Vi har en historia bakom oss. Linus Yale Senior startade vårt företag eftersom han visste att lås kunde utformas bättre. Men vi utvecklar inte bara nya idéer för sakens skull. Innovation idag handlar om hur vi integrerar våra produkter i smarta hem, plattformar och tjänster.

Nya lås sedan 1840

Vi rör oss med tiden: redan på 1800-talet var massproduktionen i full gång och vi var ledande. I dag håller massproduktionen på att bli en massanpassning. Människor vill att produkterna de köper ska vara skräddarsydda för dem och kunna uppfylla deras behov på ett intelligent sätt.

Vi ska alltid ligga rätt i tiden

Vi är kända för mekaniska lås som säkrar miljontals hem över hela världen. Nu har vi tagit steget bortom mekaniska lås. Idag kombinerar vi vår kunskap om mekaniska lås med den senaste tekniken till några av världens mest älskade smarta lås, kameror och andra säkerhetsprodukter.

    hejhej