Premium Home Fingerprint

I lager
Produktkod:
706886100064

Värdeskåp Fingerprint från Yale är ett tryggt och säkert värdeskåp med smarta funktioner och ett enkelt trevligt utseende för att enkelt kunna placeras placeras synligt om du önskar det. 

3 275,00 kr

Produkt information

  • Värdeskåp Home är ett bra skåp att ha hemma om du vill förvara dina klockor, smycken, pass, garantier, kameror, extranycklar eller annat. Du låser upp skåpet med ditt fingeravtryck eller en egen personlig kod. Det finns intern LED belysning som lyser upp innanmätet när du öppnar luckan och det finns även krokar på luckans insida för att förvara nycklar på.
     

  • Värdeskåpet kan förankras i vägg eller golv med de medföljande bultarna och låskolvarna har roterande antisågteknik och botten är extraförstärkt. Skåpets motolås är batteridrivet och det finns anslutningsmöjlighet för ett 9V batteri om batterierna tagit slut. 
     

  • Skåpet har omställbar 4-8 siffrig kod, det förvarnar för lågt batteri och du kan bestämma själv om du vill visa koden eller göra den ej synlig. 20 mm motodrivna låsbultar och laserskuren dörr med minimal springa och skåpet har även försärkta gångjärn. Extra reservnyckel medföljer för att förvara på annan plats. Batterier och fästbultar medföljer. 

Dimensioner

Vikt: 13 kg
Yttermått: 250x350x300 mm
Innermått: 242x345x245 mm
Volym: 18.6 liter

Mer information

Mer information
Weight 13.00