Fri frakt över 995 kr | Köp nu, betala senare med Klarna  Klicka här för exklusiva erbjudanden

Yale gör ditt hem smartare

Yales smarta säkerhetsprodukter fungerar till flera av de appar och smarta hem som finns på marknaden. De är också väldigt snygga – och gör vilket hem som helst både säkrare och stiligare. Frigör din vardag och skydda de du älskar – enkelt och säkert.

Tryggt hem i generationer

Vi finns som ett svar på ett grundläggande behov: att känna oss trygga. Allt vi gör är inriktat på detta, från hur vi utformar våra lås till hur vi stödjer dig om du behöver hjälp.

Låt oss ta hand om hemmet

Om du vet att ditt hem är tryggt och säkert är det lättare att leva. Vi gör det möjligt för dig att leva ditt liv utan att behöva oroa dig för om dörren är låst eller om larmet går. Vi gör din vardag enklare, så att du kan gå ut och följa dina drömmar.

Nya idéer för ett bättre liv

För att leda måste vi lyssna. Vi finns i över 120 länder. Vi pratar med människor som du för att lära oss mer om ditt liv, dina drömmar och dina behov. Några är entusiastiska över den senaste tekniken och vissa behöver bara ett lås. Vi har något för alla.

Produkter för alla

Vi designar våra produkter så att de är säkra och enkla att använda – oavsett om du är 8 eller 80 år gammal. Vi följer standarder och krav på varje unik marknad för att säkerställa tillgänglighet.