Fri frakt över 995 kr | Köp nu, betala senare med Klarna  Klicka här för exklusiva erbjudanden

Upptäck Smart Security Ecosystem från Yale

Föreställ dig ett hem där säkerhet och bekvämlighet går hand i hand, där ditt hemlarm inaktiveras så snart ditt smarta lås låser upp din dörr och automatiskt växlar din inomhuskamera till privatläge. Våra nyheter Smart Alarm, Smart Video Doorbell, Smart Indoor samt Outdoor Camera ingår i Yales sortiment av smarta integrerade produkter som samverkar tillsammans. Upplev ett säkrare och mer uppkopplat smart hem som du kan styra med en enkel knapptryckning var som helst, genom att använda Yale Home-appen.


Smarta kameror och tillbehör

Smarta larm och tillbehör


Nyheter: Smart övervakning

Yale Smart Outdoor Camera 

Den smarta utomhuskameran ger dig en skarp bild i 1080p Full HD, ett brett synfält på 154 grader, en funktion för tvåvägsljud, rörelseaktiverade inspelningar, förbättrat mörkerseende i färg samt en strålkastare som aktiveras vid rörelsedetektion.

Vår utomhuskamera har även fått Red Dot Design Award, en av de mest eftertraktade utmärkelserna för god design.

Yale Smart Indoor Camera

Smart Indoor Camera är perfekt när du vill titta till barnen eller husdjuren där hemma, allt genom Yale Home-appen, som säkerställer att du kan känna dig helt trygg. Yale Smart Indoor Camera ger skarp bild i upp till 1080p full HD, inspelning, mörkerseende och aviseringar i mobilen. Med anpassningsbara detektionszoner och schemaläggning kan du definiera specifika områden som du vill att din kamera ska täcka. Du kan även ställa in scheman för rörelser för att utesluta att du får aviseringar i onödan.

Yale Smart Indoor Camera har också blivit belönad med den prestigefyllda Red Dot Design Award, en av de mest eftertraktade utmärkelserna för god design.

Yale Smart Video Doorbell 

Yale Smart Video Doorbell låter dig se, höra och prata med dina besökare var du än är. Dörrklockan är enkel att installera och använda. Den erbjuder en skarp bild i 1080p HD, ett synfält på 154 grader, tvåvägs ljudkommunikation, direktvisning, samt mörkerseende för tydlig inspelning som kan ses dygnet runt i Yale Home-appen för ökad säkerhet. Missa aldrig en leverans eller besökare.


Nyheter: Smarta larm

Yale Smart Alarm Starter Kit

Yale Smart Alarm Starter Kit är perfekt för att komma igång att skydda ditt hem. I kittet finns en Yale Smart Alarm Hub, som är hjärtat i systemet. Det ingår även en inomhuskontakt för fönster/dörrar för att upptäcka oväntad öppning eller stängning, en inomhusrörelsesensor med en räckvidd på 12 meter och ett läge för att känna av rörelser inomhus och som tar hänsyn till husdjur. Dessutom ingår en Yale Keypad & Keyfob för att aktivera och inaktivera det smarta hemlarmssystemet med en pinkod eller ett enkelt knapptryck.

Yale Smart Alarm Starter Kit+

Yale Smart Alarm Starter Kit+ är perfekt för att skydda ditt hem. I paketet hittar du en Yale Smart Alarm Hub, som är navet i systemet samt två inomhuskontakter för fönster/dörrar som känner av oväntad öppning eller stängning. Dessutom ingår två inomhusrörelsesensorer, som tar hänsyn till husdjur, i det trådlösa larmkitet. Du får också en Yale Keypad & Keyfob som låter dig aktivera och avaktivera det smarta hemlarmssystemet med en pinkod eller genom ett enkelt knapptryck.


Säkerhet på ett enkelt sätt

Yale Smart Security Ecosystem inkluderar även de smarta låsen Yale Doorman, Yale Linus och Yale Smart Code Handle samt förvaringslösningarna Smart Safe och Smart Cabinet Lock. Upplev bekvämligheten att styra och övervaka hela ditt Yale Smart Security Ecosystem från din telefon.

Mer från Yale Smart Security

Smarta lås

Att tappa bort eller behöva leta efter sina nycklar är numera ett
minne blott. Ett smart lås från Yale är ett säkert lås som låter dig låsa och låsa upp din dörr – var du än befinner dig. Lås upp utan nycklar, se vem som kommer och när, ge gäster virtuell access och kontrollera om dörren är öppen eller stängd med våra digitala dörrlås.

Yale Smart Opener

Hantera tillgången till din automatiserade garageport eller grind från Yale Home-appen var som helst med Yale Smart Opener för garageportar och grindar. Njut av automatisk öppning eller använd en röstassistent. Förbli uppkopplad med realtidsvarningar och fjärrövervakning. Och schemalägg säker åtkomst för att släppa in betrodda personer. Yale Smart Opener ger dig möjlighet att skydda allt bakom din grind eller garage med bekvämlighet och kontroll.

Smarta förvaringslösningar

Barnsäkra och säkra tillhörigheter i ditt hem med Yales smarta förvaringslösningar. Förvara farliga föremål från små händer med Yale Smart Cabinet Lock och skydda värdefulla ägodelar som smycken, dokument och elektronik med Yale Smart Safe. Lås, lås upp, dela permanent eller tillfällig åtkomst, kontrollera status, få aviseringar och mer – från var som helst i realtid – allt genom Yale Home-appen. Perfekt för hem, hemmakontor eller semesteruthyrning, för allt som är värt att skydda.

Yale Home-appen

Upptäck Yale Smart Security Ecosystem. Våra nyheter Smart Alarm, Smart Video Doorbell, Smart Indoor Camera och Smart Outdoor Camera ingår i Yales ekosystem av smarta integrerade produkter som samverkar tillsammans. Ekosystemet inkluderar även de smarta låsen Yale Doorman och Yale Linus, förvaringslösningarna Smart Safe och Smart Cabinet Lock samt Garage Opener. Upplev ett säkrare och mer uppkopplat smart hem som du kan styra med en enkel knapptryckning var som helst, genom att använda Yale Home-appen, för att skapa det ultimata smarta säkerhetssystemet för maximal lugn och ro.